rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Isabel Gemio signa un acord amb Onda Cero per deixar la ràdio al desembre

La periodista fa tretze anys que treballa a la cadena
Isabel Gemio deixarà la ràdio el desembre vinent. | Cedida

 

La carrera d'Isabel Gemio a Onda Cero arribarà a la seva fi al desembre. Així ho han acordat les dues parts després que ho demanés la mateixa periodista. Com ha avançat 'Ecoteuve', la locutora vol centrar-se ara en altres projectes professionals i, sobretot, en la seva família. «Necessito poder dedicar més temps a altres projectes vitals diferents de la ràdio, un mitjà que professionalment m'ha donat molt i que espero poder tornar en algun moment», ha explicat Gemio en declaracions al mitjà citat.

Isabel ha estat la veu dels caps de setmana a Onda Cero des de l'any 2004. La comunicadora ha presentat el programa 'Te doy mi palabra' durant tretze temporades, feina que ha compaginat amb la televisió, el mitjà que la va veure néixer. Així doncs, durant aquest temps també ha presentat programes com 'Cuéntaselo a Isabel', a Extremadura TV, i la gala solidària 'Todos somos raros, todos somos únicos', a TVE. 

 

La periodista també ha explicat que necessita canviar d'aires: «Amb el pas dels anys les prioritats canvien i ara és el moment de tancar una etapa a Onda Cero que ha estat meravellosa per obrir-ne una altra en la qual la meva professió pugui ser plenament compatible amb la meva vida familiar i personal». Com no podia ser d'una altra manera, Isabel només ha tingut paraules d'agraïment tant per al seu públic com per a la cadena: «Per a mi ha estat un honor i un orgull poder compartir la meva paraula cada cap de setmana amb els oients, fent una ràdio compromesa i propera a les preocupacions dels ciutadans». 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris