ÚLTIMA HORA

🔴 Les tres prioritats de 'Tsunami Democràtic' després dels aldarulls

URGENT

⚽️ La Lliga demana a la Federació que el clàssic del 26 d'octubre se celebri a Madrid

Isabel Pantoja continua sense anar a visitar al seu germà Bernardo, que ha patit una amputació

La tonadillera continua amb les seves vacances a Eivissa abandonant a Bernardo al seu pitjor moment
La cantant Isabel Pantoja  | Vanitatis

 

 

El germà d'Isabel Pantoja i pare d'Anabel, Bernardo, ha hagut de ser operat d'urgència a l'hospital Virgen del Rocío de Sevilla, on els metges han hagut de prendre la dràstica mesura d'amputar-li el peu dret a causa d'una complicació en el seu estat de salut. Un tema que, d'altra banda, ha portat molta cua, ja que mentre que Bernardo es troba a l'hospital recuperant-se després de la intervenció, la tonadillera continua de vacances a Eivissa i no sembla tenir intenció d'interrompre-les per anar a veure al seu germà. Tampoc la seva filla, Anabel, qui a més ha estat durament criticada per Carmen Gahona per no haver anat a visitar-lo. «Bernardo ha estat sempre sol i l'han deixat sol. Els seus germans, la filla, tots, i ho dic jo perquè em dóna la gana, perquè ho sé», sentenciava la dona de Chiquetete.

Tal com recorda 'EsDiario', Bernardo està completament allunyat del clan Pantoja i és considerat com «l'ovella negra» de la família: a la cantant mai li va agradar l'estil de vida del seu germà i de fet, fa anys que ja ni tan sols es veuen per Nadal, dates en les quals el clan se sol reunir a Cantora. En el seu lloc, Bernardo passa les festes nadalenques al costat dels familiars i amics de part del seu cosí Chiquetete i la seva parella Junco, una japonesa de naixement que es dedica al disseny de vestits de flamenca.

 

 

Bernardo Pantoja, germà d'Isabel Pantoja | telecinco.es

 

Fa anys, el germà de la tonadillera va patir una meningitis que, segons comentava Chiquetete, va deixar-li seqüeles i un delicat estat de salut, que, junt amb els seus problemes de diabetis, podrien ser els causants dels greus estralls que ha patit la seva salut fins al punt que li hagin hagut d'amputar el peu. Un assumpte molt greu que no obstant això, no sembla haver servit per motivar un acostament entre els dos germans, la reconciliació dels quals sembla ja impossible.

Comentaris