rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Isabel Pantoja, decebuda amb el seu germà Bernardo després que hagi pactat una entrevista amb 'Sálvame'

Al final va comprar el seu silenci perquè no parlés de la seva relació ni dels assumptes familiars
Isabel Pantoja | Cedida

 

Isabel Pantoja torna a viure una situació personal una mica crítica. El seu germà Bernardo hauria estat negociant amb Telecinco per concertar una entrevista en exclusiva en la qual estaria disposat a parlar sobre la relació amb la seva germana. Abans que l'entrevista estigués pactada, Pantoja li va deixar ben clar a Bernardo que no volia que parlés amb cap mitjà de comunicació. El germà de la 'tonadillera' va contactar suposadament amb Kiko Hernández per fer una entrevista a canvi d'una gran xifra econòmica. Hernández ha estat qui ha anunciat a ‘Sálvame’ que Bernardo s'hauria posat en contacte amb ell. A més, segons el col·laborador, el pare d'Anabel Pantoja hauria demanat una xifra econòmica d'uns 25.000 euros, encara que finalment l'acord podria haver arribat als 18.000 euros. És per aquest motiu que Isabel Pantoja hauria decidit donar aquesta mateixa quantitat a la seva germana perquè no anés al programa. Tot i així, després de les últimes disputes, pot ser que al final Bernardo es repensi la seva entrevista a 'Sálvame'.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris