Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Isabel Pantoja demanda 'Las Mellis' per les seves declaracions a 'Socialité'

'Las Mellis' també van fer referència als atacs de Kiko Rivera a Chabelita a les xarxes socials
Pantoja, en una imatge d'arxiu| Cedida

 

Isabel Pantoja és i serà sempre al focus de la polèmica. La cantora ha sabut defensar-se sempre de les envestides de la premsa rosa i, ara que vol allunyar-se de la primera plana mediàtica, ho fa a base de demandes. Ha seguit en aquesta línia de defensa amb tothom, sense importar si eren persones properes o no, com és el cas de ‘Las Mellis’. Dues fermes defensores d’Isabel Pantoja en el seu moment, però que ara, van pel camí de convertir-se en les seves pitjors enemigues

Les dures declaracions de ‘Las Mellis’

La polèmica va començar amb les dures declaracions de ‘Las Mellis’ al programa ‘Socialité’ de Telecinco. Les seves paraules, clarament amb la idea de perjudicar a Isabel Pantoja, va provocar la ira d’una cantant, que no va dubtar en portar l’assumpte als tribunals. L'advocada encarregada del cas ha estat, una vegada més, Cintia Ruiz. I és que Ruiz ha defensat sempre a la família a l’hora de pujar a l’estrada.

 

'Las Mellis' en una imatge d'arxiu | gtres

 

De fet, el gran pas de la lletrada ha estat demandar a ‘Las Mellis’. A més, afirma a ‘Vanitatis’ que Isabel Pantoja lluitarà per la seva integritat «perquè no es poden admetre les barbaritats que es diuen d'ella». Es refereix a les declaracions sobre Dulce, la qual va assegurar a Telecinco que «Isabel Pantoja va discutir amb ella i, en un moment de la conversa, li va dir que anés amb compte perquè la podia empènyer escales avall».

Kiko Rivera, sempre protagonista

Al fil de la mateixa polèmica, ‘Las Mellis’ també van parlar sobre els atacs de Kiko Rivera a Chabelita a les xarxes socials. «Ens va dir que això mateix que li estàvem dient a ell l'hi comentés a la seva mare, que era qui li dictava el que havia de posar a les xarxes socials contra la seva germana», van explicar. 

 

Kiko Rivera acusat d'atacar a Chabelita a les xarxes socials | Cedida

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris