URGENT

El Passeig de Gràcia, en flames

Isabel Pantoja, disgustada amb Chabelita pel seu retrobament amb Alejandro Albalá

Després de nombroses ruptures, la parella s'ha mostrat afectuosa de cara als mitjans i ha publicat imatges plegats a les xarxes socials
Isa Pantoja amb Alejandro Albalá. | Gtres

 

Isa Pantoja i Alejandro Albalá tenen una estranya relació. És un continu vaivé, un dia són inseparables i un altre no poden ni veure's ni anomenar-se. Aquest tipus de relació «tòxica» està afectant a la mare de Chabelita, Isabel Pantoja, que es mostra en desacord amb la reconciliació de la parella. La relació de Chabelita i Alejandro va durar, van estar vivint com un matrimoni i, sense anar més lluny, es van casar civilment a Mèxic després de incommensurables ruptures i les seves posteriors reconciliacions. L'últim que se sabia de la parella és que es trobava en procés de divorci legal a Espanya, ja que mai es va registrar tot i que a Mèxic figuren com a casats.

Durant els últims mesos, quan la premsa preguntava per la seva relació, ambdós asseguraven no voler saber res l'un de l'altre. Chabelita es va mudar a un bonic pis a la capital madrilenya, i va tenir temps per retrobar-se amb les seves amigues de tota la vida. Alejandro, per la seva banda, ha portat una vida completament nòmada; uns dies està a Sevilla, altres a Cadis amb el seu pare, o a Santander, on viu la seva mare. Malgrat tot, aquesta setmana, s'ha pogut apreciar que les coses han tornat a canviar. Unes imatges han mostrat un retrobament dolç i afectuós que ha comportat una possible reconciliació.

 

A les fotografies hi apareixen Isa i Albalá besant-se apassionadament. La situació és força confusa, les imatges clares. Isabel Pantoja, però, no veu gens clar aquest retrobament i li preocupa cada dia més el nivell de vida de la seva filla, segons informa 'Esdiario'. Per si fos poc, Chabelita, a qui li encanta gravar 'stories' en el seu compte d'Instagram, va publicar un curt vídeo on, en la penombra, s'aprecia la seva cara i les paraules: «Wow, el meu amor». Referint-se, per descomptat, a Alejandro Albalá que, al seu torn, compartia en les seves xarxes socials una fotografia de tots dos junts en aquesta mateixa foscor.

 

 'Story time' d' Alejandro Albalá amb Chabelita. | Instagram: @AlejandroAlbala

 

Comentaris