Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Isabel Pantoja obrirà una botiga de roba amb aires flamencs a Eivissa

L'encarregada de gestionar el dia a dia del negoci serà la seva filla Chabelita
La cantant Isabel Pantoja. | Cedida

 

La cantant Isabel Pantoja ha anunciat que obrirà una botiga de roba a l'illa d'Eivissa, on va viatjar amb tota la seva família fa uns dies per passar el final de les seves vacances d'estiu. Sembla, però, que no tot va ser sol i platja, sinó que la cantant va aprofitar el viatge per ultimar els últims detalls del seu nou negoci fora dels escenaris. 'El programa del verano' ha assegurat que tot i que la Pantoja posarà els diners per a l'obertura, serà la seva filla Chabelita qui s'encarregarà de la gestió diària de la botiga, que es dirà com la seva gosseta, 'Sissy', un regal de Jorge Javier Vázquez a la cantant de fa més de deu anys. Isabel Pantoja ha explicat que es tractarà d'una botiga de roba amb aires flamencs que espera que tingui molt d'èxit. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris