ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Així és Isabel Torres, la dona del nou president del PP, Pablo Casado

Isabel és psicòloga i a diferència d'altres dones de polítics, és molt discreta i sempre s'ha mantingut al marge del càrrec del seu marit
Imatge de Pablo Casado amb la seva dona Isabel. | CatalunyaDiari.cat

Aquest dissabte 21 de juliol, Pablo Casado ha estat escollit com a nou president del Partit Popular. El candidat escollit per ser el substitut de Mariano Rajoy també té una persona molt important a la seva vida que sempre l'ha recolzat, la seva dona Isabel Torres que des d'avui és la nova primera dama del PP.

 

Isabel Torres és psicòloga i sempre s'ha mantingut al marge de la vida pública del seu marit. És una dona molt discreta i normalment mai acompanya a Casado als diferents actes del Partit Popular, motiu pel qual és difícil veure'ls junts públicament.

 

La parella es va conèixer durant l'època en què estaven estudiant a la universitat. Isabel va prendre la decisió d'estudiar un grau de psicologia a la Universitat Autònoma i va llavors quan va conèixer a Pablo, durant una festa. Casado estava estudiant Dret i també Direcció i Administració d'Empreses.

Un amor que va néixer la universitat

Des de llavors, no s'han separat i l'actual nou president del PP sempre ha tingut molt bones paraules cap a la seva dona: «El millor d'ella és tot. És una persona extraordinària. Per això em vaig casar amb ella. És molt millor que jo. Clarament, jo vaig sortir guanyant... A mi em sembla que és molt maca, molt llesta, molt bona mare, molt bona esposa, molt bona professional...»

Pablo Casado i la seva dona Isabel Torres. | Cedida

Casado i Torres van contraure matrimoni el 20 de juny de 2009 a la Basílica de Santa María d'Elx, terra natal d'Isabel. Cal destacar que la mare de la dona del president del PP, María Dolores Orts, és descendent dels propietaris del grup empresàries Huerto del Cura, el qual compta amb diferents hotels i establiments a Elx.

 

Actualment, Isabel treballa com a psicopedagoga en una escola situada a la zona nord de la ciutat de Madrid. El domicili familiar de més de mig milió d'euros està situat al barri de Salamanca, on conviuen amb els seus dos fills, Paloma i Pablo.

El moment més difícil en la vida del matrimoni

De fet, ells han estat les dues grans alegries de les vides del president del Partit Popular i la seva dona. Però no obstant això, la parella va haver de superar un gran obstacle que els ha marcat per tota la vida i que sempre recordaran, el naixement del seu fill.

 

El petit Pablo va néixer de forma prematura a les 25 setmanes de gestació pesant només 700 grams a causa del trencament de la bossa amniòtica que protegia el fetus. Aquest problema es va produir a les 22 setmanes de l'embaràs d'Isabel i els metges només li van donar una solució, havia d'estar completament immòbil durant la gestació per tal que el bebè creixés el suficient per sobreviure, i així va ser. El fill del matrimoni va haver d'estar 4 mesos ingressat a l'hospital, però finalment va anar evolucionant i guanyant pes i tot l'esforç va valdre la pena.