rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Ivonne Reyes admet que va bloquejar Sergio Ayala a les xarxes socials

La veneçolana assegura que es troba feliç i contenta després de la seva ruptura amb el regidor del PP
Imatge de Sergio Ayala i Ivonne Reyes. | CatalunyaDiari

 

Després de la ruptura d'Ivonne Reyes i Sergio Ayala poc s'ha sabut públicament sobre el que ha succeït realment entre tots dos. El model ha confessat que se sent molt «decebut i desil·lusionat» amb la presentadora després de la seva ruptura i assegura que no li importaria explicar tot el que ha passat entre ells si rep una bona oferta: «Si haig d'asseure'm en un plató de televisió, ho faré», ha explicat el regidor del PP. «És veritat que estic molest amb ella, de moment no m'han ofert un plató per explicar la meva versió però si em truquen, ho faria. Una ruptura no és fàcil per a ningú», va afegir.

A més, l'exconcursant de 'Gran Hermano VIP' va parlar per 'Cotilleo', on va confessar que Ivonne l'havia bloquejat a les xarxes socials, però que malgrat això la va poder felicitar pel seu aniversari. El mateix mitjà ha pogut parlar amb la veneçolana, qui ho ha acabat confirmant: «Sí, el vaig bloquejar, però és que aquest tipus de coses són tan absurdes parlar-les... Però bé, jo vaig rebre la felicitació i ja està», va dir la presentadora de televisió. «Jo estic bé i ell crec que està bé i ja està. Això és el que importa», va insistir sobre la separació.

 

Malgrat això, Ivonne també ha explicat que va desbloquejar a Sergio per felicitar-li pel seu segon posat en el campionat de Fitness Model de Mr. Univers, mostrant que, malgrat la ruptura, intenta mantenir una relació cordial amb la seva exparella. Ara mateix, la veneçolana assegura que està feliç i contenta, centrada en el seu treball i la seva família. «Jo de debò que ara mateix estic molt bé, molt tranquil·la, amb el projecte de Global Gift, amb el meu fill per descomptat, i ja està. La veritat és que no tinc temps per pensar en res més, sinó centrar-me en les meves coses i estic bastant bé així», va insistir davant la possibilitat de tornar amb Sergio.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris