rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

Ivonne Reyes confirma que Sergio Ayala i ella han trencat després de set mesos de relació

La veneçolana ha acusat la distància com a motiu principal de la ruptura
Ivonne Reyes amb Sergio Ayala | Cedida

 

Ivonne Reyes i Sergio Ayala, malgrat la seva comentada diferència d'edat i procedència, ella col·laboradora de Televisió i mare del fill de Pepe Navarro i ell regidor del PP, es van convertir en la parella oficial de l'últim 'Gran Hermano VIP'. Sembla que l'idil·li amorós ha acabat set mesos després del final del reality i també de la seva relació. Aquest mateix dissabte la veneçolana va explicar a 'Sálvame' que «se'ns ha trencat l'amor de fer-lo servir» i que la ruptura es devia a la distància que mantenen per qüestions de treball. Sergio treballa com a regidor a Medina del Camp (Valladolid) i ella viu a Madrid amb el seu fill, tot i estar a poc més d'una hora i mitja amb cotxe. En aquesta línia, la parella de 49 i 25 anys assegura que la ruptura és de mutu acord i que els queda, malgrat tot, una bonica amistat segons Voz Pópuli. Farà falta esperar a les paraules de l'edil i si coincideixen amb les de Reyes, i és que si no és així finalment, s'aveïna una nova tempesta els platós de Telecinco.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris