URGENT

El Passeig de Gràcia, en flames

Ivonne Reyes emprèn diligències i vol posar una demanda contra Pepe Navarro i la seva filla

CatalunyaDiari.cat
Pepe i Andrea Navarro passejant | Lecturas

 

Sembla que les disputes entre Pepe Navarro i Ivonne Reyes trigaran a acabar-se. Ara és la mateixa Ivonne Reyes la que vol regularitzar-ho tot per les accions que va emprendre Andrea Navarro, la filla del periodista, quan estava participant a 'Gran Hermano VIP'. Com indica el portal de notícies 'Chance', Andrea Navarro va presentar un recurs de revisió a la demanda que l'any 2012 va atorgar la paternitat del fill d'Ivonne a Pepe Navarro.

Andrea Navarro hauria adjuntat al recurs una prova d'ADN que demostraria que el fill d'Ivonne no és el seu germà. Aquesta maniobra ha fet que Ivonne Reyes surti al pas del recurs al·legant que la prova genètica es va obtenir sense el seu consentiment i de manera totalment fraudulenta. Reyes hauria reaccionat així a causa que el seu fill encara és menor i considera que s'estan violant els seus drets. Segons fonts d''El programa de Ana Rosa', la model veneçolana ha emprès diligències preliminars contra Pepe i Andrea Navarro.

 

Emprendre diligències preliminars, en termes judicials, significa que la família Reyes estaria reunint la documentació necessària abans de presentar una demanda. Com que emprendre diligències no és més que un pas previ, a la família Navarro no se li ha estat notificada encara i només rebrà un avís quan Ivonne Reyes decideixi interposar una demanda, que asseguren que serà quan hagi acabat l'estiu. 

Comentaris