rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

El número premiat amb el quart premi de 'La Grossa de Cap d'Any' és el 32.695

La rifa té previst repartir un total de 34 milions d'euros
'La Grossa de Cap d'Any' continua repartint premis | Cedida

 

El quart premi de ‘La Grossa de Cap d’Any’ ja té guanyador. El número afortunat ha estat el 32.695 i els premiats rebran 5.000 euros per bitllet de 5€. O el que és el mateix, un total de 1.000 € per euro jugat. El quart premi de la Grossa de Cap d'Any s'ha venut a Barcelona, Figueres, Vallfogona de Balaguer i per internet.

 

Ha caigut a Barcelona, Figueres i Vallfogona de Balaguer i s'ha venut, també, per internet.

 

El premi en qüestió té una previsió de repartiment de 425.000€. Quantitat que es repartirà entre els 85 bitllets guanyadors —en el cas que s’hagin venut la totalitat— que duguin la xifra agraciada a la seva participació.  

 

Un creixement exponencial, a l’espera de tres premis

Amb una butlleta certament assequible, l’aspirant pot arribar a guanyar 5.000 euros. I és que una participació de només 5€ pot ‘arreglar’ les festes de l’afortunat.

 

Tot i això, no decaigueu. Queden fins a tres números per sortir i que poden arribar a repartir 100.000 euros per cada bitllet de 5 €. I és que el primer premi de la rifa, el denominat ‘La Grossa de Cap d’any’, estarà valorat en 20.000 € per euro jugat. És a dir, 100.000 € per cada bitllet de 5 €.

 

Així mateix, el segon premi atorgarà 6.500 € per euro jugat —32.500 € per bitllet de 5 €— i el tercer repartirà 3.000 € per euro jugat, un total de 15.000 € per cada bitllet de 5 €.

Més probabilitats que al ‘Gordo’

'La Grossa de Cap d'Any', rifa catalana per excel·lència després d’iniciar-se l’any 2013, repartirà enguany un total de 34 milions d'euros en premis.

 

Si bé és cert que fins a 2 ‘quilos’ són per a tots aquells que han adquirit les seves entrades a través d'internet, també ho és que és més probable guanyar diners en aquest sorteig que no pas en 'el Gordo' de Nadal. I és que la participació, és més escassa.

 

90 dies per recollir el premi

Si ets l’afortunat o en coneixeu algun, teniu gairebé tres mesos per cobrar el premi de ‘La Grossa de Cap d’Any’. Una vegada passats aquests 90 dies, la quota de guany es retirarà i els vencedors no podran cobrar-ne el premi.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris