rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Jack Rogan, un nen autista amb pensaments de suïcidi: «Tant de bo la meva mare em matés»

Algunes persones pròximes a la família han explicat que el petit va començar a demanar que el «cremessin viu»
Imatge de Jack Rogan de | 'Liverpool Echo'

 

Jack Rogan, un nen de 8 anys, ha escrit unes doloroses notes de suïcidi mentre intentava matar-se amb unes tisores. El petit, que va ser diagnosticat amb autisme a Liverpool, Anglaterra, va deixar, a més, uns missatges molt pertorbadors. «Tant de bo fos normal, però no ho soc», «Odio la meva vida» i «Tant de bo la meva mare em matés», han estat només alguns dels preocupants missatges del petit. 

 

En aquest sentit, algunes fonts pròximes a l'entorn familiar del noi també asseguren que Jack va dir «sis plau, oblideu-vos tots de mi» i «vull que em cremin viu», l'any passat, segons recull el diari 'Mirror'. La seva mare, Kerri Linell, de 43, va ser qui va decidir portar-lo a l'hospital després d'intentar suïcidar-se amb unes tisores. 

 

 

Imatge de les notes de suïcidi  | 'Liverpool Echo'

 

 

La mare va esperar ajuda durant set setmanes 

Kerry, la seva mare, es va veure obligada, a més, a esperar set setmanes per aconseguir ajuda. Per la seva part, els doctors li van comunicar a la progenitora que no hi havia lliteres lliures en una unitat especial de tractaments. Tot i les dificultats, sí que van estar d'acord que l'angoixa que va patir Jack era greu. 

 

 

Imatge de Jack Rogan i Kerry Linell | 'Liverpool Echo'

 

La mare de Jack, agraeix a l'hospital on ha estat ingressat el petit, Alder Hey, situat a Liverpool, l'ajuda que ha rebut. Ara bé, creu que els professionals no tenen suficient formació per encarregar-se d'ell. Segons la progenitora, les intencions de suïcidi van començar després de patir dificultats per adaptar-se a la nova escola. «És una situació terrible, i ara se'm trenca l'ànima no poder donar-li el que necessita», assegura. A més, afegeix que Jack li ha escrit notes per demanar-li «que el mati»

 

Un hospital que no pot atendre tothom

Fonts pròximes a l'hospital anglès asseguren, però, que la seva prioritat «és garantir que els nens continuïn segurs i cuidats» mentre treballen intensament darreres dels escenaris per «proporcionar una cama especialitzada l'abans possible». D'aquesta forma, fan referència a la difícil situació que travessen per aconseguir les lliteres necessàries per atendre tots els pacients que tenen. 

Amb tot, afegeixen que «durant aquest temps, sempre ens esforcem per proporcionar el suport més gran possible als nostres pacients i les seves famílies». 

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris