Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jaime Cantizano mostra les seves ferides després de l'accident d'aquest estiu

Jaime continua somrient malgrat els set punts al nas

 

Jaime Cantizano va veure com el seu estiu acabava de manera accidentada en caure de morros contra la piscina, fet que li va provocar un trencament de nas que ha acabat amb set punts de sutura i els últims dies de l'estiu allunyat del sol i la diversió. No obstant això, el presentador s'ha pres la situació amb molt humor i ha volgut mostrar les seves ferides de guerra. El 28 d'agost Jaime publicava una selfie en el seu compte d'Instagram en el qual mostrava el seu nas embenat amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància de prendre precaució en la piscina.

 

Encara que en la primera fotografia mostrava un posat seriós, en la resta de fotografies es prenia l'assumpte amb humor, mostrant el seu millor somriure amb les ferides tapades. Fins i tot Cantizano s'ha atrevit a presentar el seu programa en Canal Sud amb una tireta al septe nasal. Però ara Jaime ha fet un pas més i ha ensenyat les seves denominades «ferides de guerra» en una foto natural en la qual mostra el seu nas sense tiretes ni embenatges, només cobertes pels punts de sutura, gairebé imperceptibles. «Encara cal mantenir tapades les ferides de 'guerra'... Set punts de sutura ben dissimulats» comenta el presentador, que ha compartit tot el procés de la seva recuperació, donant-nos una lliçó de prendre's els problemes amb el millor dels somriures.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris