rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jaime de Marichalar agredeix a una periodista

L'incident del seu fill Froilán a l'AVE ha tornat a empitjorar les coses a la Casa Reial
Imatge de Jaime de Marichalar, ex duc de Lugo. | Cedida.

 

Jaime de Marichalar també s'ha vist afectat, en part, per l'incident que es va produir entre la reina Letícia i Sofia a les portes de la catedral de Palma. Aquest fet ha generat gran polèmica i inclús ha arribat a provocar una sèrie de reaccions que han afectat directament al seu fill Froilán, del seu matrimoni amb la infanta Elena.

Tensió a l'AVE

La controvèrsia amb Froilán es va produir després de saber-se un enfrontament entre el fill de Marichalar i Ernesto Alba, secretari general del Partit Comunista d'Andalusia. Els fets es van produir durant el viatge en AVE després que Froilán tornés de la seva visita a l'hospital de La Moraleja on havia estat operat el seu avi, el rei emèrit Joan Carles I, juntament amb la seva germana Victoria Federica i la seva mare.

 

Va ser durant el trajecte en tren que el polític estava comentant la polèmica entorn a Letizia i Sofía, motiu pel qual Froilán va esclatar: «Quin fàstic!». Remeis Ramos, membre d'Esquerra Unida, li va preguntar: «¿Què és el que et fa fàstic?». Llavors Froilán va contestar: «Vosaltres em feu fàstic».

 

Marichalar contra una periodista

Concretament aquesta baralla de Froilán ha generat encara més interès per les confrontacions de la família reial, motiu pel qual els mitjans de comunicació han decidit preguntar sobre el tema al pare del nét del rei emèrit, Jaime de Marichalar. Normalment, l'exmarit de la infanta Elena no sol contestar als periodistes, però aquest cas ha estat diferent.

 

En una pregunta d'una periodista, Marichalar ha realitzat un brusc gest dient: «No puc parlar amb vostè, estic parlant per telèfon. No molesti, per favor. No em posi el micròfon», per acte seguir, aixecar la mà a la reportera. Ella ha dit ràpidament: «Em pegarà a mi?», i el pare de Froilán s'ha justificat dient: «M'estaves agredint tu a mi».

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris