rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jan, el fill de 9 anys que ha deixat enrere Susana Prat, la exparella morta d'Antonio Orozco

Serà l'àvia de Jan, al costat de l'entorn més proper de la difunta, la que es converteixi en una figura imprescindible per al petit

 

Susana Prat, exparella del cantant Antonio Orozco, va morir ahir 26 d'octubre a causa d'una terrible malaltia que l'afligia des de feia temps. Ha deixat enrere al Jan, el seu fill de nou anys, i a un Antonio Orozco destrossat que s'ha vist obligat a cancel·lar els seus propers concerts. L'encarregada de donar la terrible notícia va ser Mariola Orellana, l'actual parella de l'artista qui va dedicar unes emotives paraules a les xarxes socials per la recent mort de la seva amiga. Orozco mai va parlar sobre la seva exparella i va mantenir aquesta relació allunyada dels mitjans, per la qual cosa han transcendit poques dades sobre la figura de Susana Prat, encara que tots dos mantenien encara una estreta relació.

 

Susana va ser vetllada a la ciutat catalana de Sitges, cap a on es van desplaçar la seva família i amics per donar l'últim adéu. Aquest cop dur no només afectarà la vida del cantant, sinó a la del seu fill Jan, qui ha perdut una peça fonamental en la seva vida i necessitarà tot l'afecte de la família per superar aquest moment tant trist. Segons podem veure al perfil d'Instagram d'Orozco, el petit sempre tenia present a la seva mare i l'esmentava fins i tot en algunes publicacions. Segons informa 'Semana', ara serà l'àvia de Jan, al costat de l'entorn més proper de la difunta, la que es converteixi en una figura imprescindible per a ells en absència de Susana. Des d'aquí li enviem tot el nostre suport i afecte tant a la família de Susana com a l'artista.

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris