rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

CRIM MATARÓ

⚫ Els Mossos desvinculen el germà desaparegut de l'assassinat de la nena de 13 anys

ÚLTIMA HORA

🌊 Alerta de tsunami al Japó per un fort terratrèmol de 6,8

Javier Eneme, concursant de ‘GH Revolution’, és l'excunyat de Joaquín Cortés

El nou membre de la casa de Guadalix de la Sierra és el germà de Katie Asumu, exparella i exrepresentant del ballarí
Javier Enem és el tiet del fill de Joaquín Cortés fruit de la seva relació amb Katie Asumu | CatalunyaDiari.cat

 

Sembla que els nous concursants que han aconseguit entrar a la casa de ‘Gran Hermano Revolution’ tenen un passat ocult i molt relacionat amb grans personatges públics del nostre país. Si ahir s'anunciava que la concursant Laura Velasco seria suposadament familiar de Kiko Matamoros, ara ha sortit a la llum la relació que tindria el també concursant Javier Eneme. Segons el portal ‘Look’, el jove de Barcelona de 29 anys és advocat, model i ballarí i a més, el germà de Katie Asumu, qui fou representant i parella sentimental del ballarí Joaquín Cortés. Javier ja ha comentat al ‘reality’ la seva vida sentimental, no obstant això, no ho ha fet de la seva família. I és que la seva germana Katie li va jugar una mala passada a Cortés anunciant públicament que ell era el pare del seu fill.

A final del 2007 va anunciar que estava embarassada i que se separava del ballarí. En néixer el nen—s'assembla molt a Joaquín— va decidir reclamar la paternitat del petit. No obstant això, Cortès es va negar a realitzar-se les proves d'ADN, encara que un jutge li va adjudicar la paternitat i li va obligar a passar una manutenció de 600 euros mensuals i compartir la meitat de les despeses del menor. Aquesta demanda va catapultar a Katie Asumu a diversos platós de televisió explicant tota la veritat. Per tant, Javier Eneme, el concursant de ‘GH’ seria tiet del suposat fill de Joaquín Cortés i el seu excunyat.

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris