rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els 'Javis' anuncien el llançament la seva pròpia línia de moda

Enmig de la passió que ha aixecat 'Operación Triunfo', han decidit emprendre aquesta petita aventura empresarial
Els 'Javis' en una imatge d'arxiu | Cedida

 

Javier Calvo y Javier Ambrossi, més coneguts com els 'Javis', estan passant per un dels seus millors moments. Més enllà de la gran passió que desperten entre els seguidors d''Operación Triunfo', i l'èxit cinematogràfic de 'La llamada', els dos també han aconseguit posicionar-se com a grans 'influencers'. De fet, és això últim el que els ha empès a prendre una important decisió, que podria canviar completament les seves vides. 

 

Aprofitant el ganxo que tenen actualment, els dos han anunciat que una nova aventura empresarial que, si tot va bé, podria portar-los un nou i impactant èxit. Es tracta del llançament de la seva pròpia marca de roba, que estarà caracteritzada, segons han indicat, per un disseny informal, juvenil i inspirat completament en la seva personalitat. 

Un dels millors moments de la seva vida

Ha estat Javier Calvo qui s'ha animat a compartir una petita mostra del que pensen comercialitzar molt aviat. En una imatge publicada a les xarxes, es pot veure una jaqueta de cuir, pintada a mà per la il·lustradora Amanda Portillo, on es poden llegir frases extretes de 'La llamada', pel·lícula que els ha catapultat a la fama, protagonitzada per Macarena García. 

 

«La jaqueta definitiva de 'La llamada', feta per Amanda Portillo. Tenim pensat treure una marca de roba amb coses boniques com aquesta. Us direm. Moltes ganes», va escriure l'artista. I és que sembla que l'èxit està gairebé assegurat, ja que no molts usuaris d'Instagram poden presumir d'haver aconseguit més de 45.000 'likes' i milers de comentaris favorables en poc temps. 

 

Possibles guanyadors dels premis Goya

Cal dir que, per si tot el que hem dit fos poc, aquest mateix cap de setmana esperen aconseguir un altre gran èxit en les seves carreres professionals. 'La llamada' compta amb un total de cinc nominacions als premis Goya, dels quals esperen obtenir els màxims possibles, per poder continuar amb l'onada de bones notícies que ens arriben sobre ells. I és que, sense cap dubte, els 'Javis' són clars favorits a convertir-se en els autèntics protagonistes de la nit dels Goya. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris