rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Jesé i Aurah Ruiz traslladaran el seu bebè a un important centre mèdic de Madrid perquè el tractin

El petit Nyan porta sis mesos ingressat a causa d'una malaltia que no ha transcendit

 

L'exfutbolista del Reial Madrid, Jesé Rodríguez, està vivint un autèntic calvari. Ell i la seva parella Aurah Ruiz porten molt de temps preocupats pel seu fill Nyan, que porta a l'hospital des del dia que va néixer. El bebè, de fet, porta gairebé sis mesos ingressat a l'Hospital de Las Palmas

  

  

  

  

important centre hospitalari de Madrid

El menut, ingressat des del seu naixement

En múltiples ocasions, la parella ja ha reivindicat que tot i que el petit Nyan porta mig any a l'hospital sense millorar, els metges no li han pronosticat un diagnòstic ni li han permès traslladar al menut. «Mai he volgut parlar que li passa al meu bebè. Porto 4 mesos en un hospital. El meu bebè necessita una prova o un diagnòstic el qual no se li fa a Les Canàries. Tot i això, em posen pegues per a un trasllat...», assegurava Aurah fa uns dies.

 

«Fora d'Espanya el cas del meu fill ja hagués estat sotmès a una operació, la posterior recuperació i estaria a casa», va assegurar el punta de l'Stoke City anglès.

 

La parella està plenament bolcada amb el menut. Jesé, de fet, ha 'apartat' la seva professió i porta dies a Les Canàries. Amb permís de l'Stoke City, el davanter format a les categories inferiors del Reial Madrid, porta dies al costat de la seva família i ara hauria rebut, per fi, una bona notícia amb el trasllat del jove Nyan a un hospital madrileny.

 

La seva vida de parella, en hores baixes

La parella ha estat exposada a masses nervis. La situació del petit ha fet que Jesé i Aurah es fessin diversos retrets a les xarxes en aquest temps i això hauria provocat un cert distanciament entre els dos.

 

La mare del petit, exconcursant de 'Hombres y mujeres y viceversa', va explicar a mitjans de 2017 que el futbolista estava més centrat en «sortir de festa amb els amics», que d'estar amb ella i el seu fill.

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris