Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jessica Bueno i Jota Peleteiro seran els «veïns» d'Andrea Janeiro a Birmingham

El futbolista i la model han decidit mudar-se a la ciutat anglesa per posar fi a un llarg temps separats
Jota Peleteiro i Jessica Bueno seran veïns d'Andreíta | España Diario

 

Finalment Jota Peleteiro ha fitxat pel Birmingham City Football, motiu pel qual, tota la família haurà de fer l'equipatge i tornar-se a mudar. Una notícia que per ells, ja és gairebé el pa de cada dia, ja que semblen sumits en una espècie de mudança contínua. No obstant això, en aquesta ocasió el seu trasllat ve acompanyat d'un detall, si més no, curiós: la parella serà veïna d'Andrea Janeiro que, igual que ells també es dedica aquests dies a empaquetar les seves coses per posar rumb a la ciutat anglesa de Birminghan. Així, mentre la filla de Belén Esteban començarà una nova etapa de la seva vida lluny del niu matern, Jota i Jessica també iniciaran una nova vida amb la qual posen fi al llarg temps que han estat separats.

 

 

I és que pel que sembla, la distància havia castigat molt la relació entre la model i el futbolista, que durant un llarg temps van estar sota les directrius d'una relació a distància. La problemàtica radicava no només en el fet que ell jugués fora sinó, a més, en què Bueno tenia una restricció del jutge que porta la revisió de la custòdia del fill que manté amb Kiko Rivera, que li impedeix abandonar amb ell el país. Amb una imatge publicada a les xarxes socials on ensenyava unes caixes de mudança, Jessica donava a entendre, tal com apreciava 'Lecturas', que l'assumpte està solucionat i que podran anar-se'n tots junts.

 

 

Jessica Bueno confirma així que es muda | Instagram

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris