Jesulín li vol explicar la seva versió dels fets a la seva filla Andreíta quan compleixi la majoria d'edat

Altres temes que tenen pendents són la seva poca implicació en l'educació de la jove i el poc contacte que mantenen
Jesulín ha volgut esperar que la seva filla compleixi la majoria d'edat per poder parlar amb ella| Cedida

 

A Andreíta li queda poc temps per fer la majoria d'edat i els rumors ja han començat a sortir per saber com serà la relació entre la noia i el seu pare, sobretot ara que podrà decidir ella mateixa el que vol fer. Fa uns mesos, segons assegura la revista 'Semana', la periodista Marisa Martín Blázquez va dir a 'El programa de Ana Rosa' que Jesulín d'Ubrique volia esperar que la seva filla fes 18 anys per explicar-li la seva versió sobre tot el que va passar des que ella va néixer. Si finalment s'asseuen a parlar, pare i filla, entre les moltes qüestions a debatre, hauran de tractar l'absència de la figura paterna en la seva graduació, el seu «no» rotund a pagar-li l'educació universitària a l'estranger o el motiu pel qual no ha volgut anar a veure-la i han tingut tan poc contacte. Cal tenir en compte que, qui al final haurà de decidir si sentir els seus arguments o no, és a la mateixa Andrea.

Segons ha comentat la periodista, María José Campanario, l'actual parella del torero, hauria preferit que la conversa no s'hagués fet tan tard i que s'hagués fet abans dels 18 anys. Campanario creu que la relació amb la filla de Belén Esteban hauria estat més fluida. És més, segons ha puntualitzat el periodista Alessandro Lequio a 'El programa de Ana Rosa', el torero hauria intentat parlar amb la seva filla en diverses ocasions, però Belén ho hauria impedit.

 

En tot cas, d'aquí molt poc Jesulín està disposat a explicar-li com ha viscut ell el seu paper com a pare i les dificultats que ha tingut amb Belén. La conversa la podrien tenir durant una festa d'aniversari que el seu pare li vol organitzar amb els seus germans. Això sí, Belén no s'ha cansat de repetir que, quan la seva filla sigui major d'edat, marxarà a estudiar a l'estranger per evitar que es faci protagonista de la premsa rosa. Amb tota probabilitat, això podria complicar els plans del torero, i encara queda per veure si, després de tots aquests anys, podran acabar tenint l'esperada conversa.