Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jesús Calleja incendia les xarxes amb un polèmic missatge sobre Puigdemont

Ha escrit al seu compte de Twitter

 

Jesús Calleja és especialment conegut per les seves aventures, tot i que ara ha anat un pes més enllà i ha sigut l'artífex de tota una controvèrsia a les xarxes socials. Calleja ha estat molt pendent dels darrers successos catalans i s'ha mostrat molt interessat amb els últims moviments del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, d'ençà que va marxar a Bèlgica després que s'apliques l'article 155 de la Constitució. A Twitter, Calleja escrivia: «Quina mala sort que tens Sr. Puigdemont, on vas la lies... a Catalunya sobren les paraules i ara a Bèlgica s'obre una crisi per la seva presencia». Les seves paraules han suscitat tota mena de reaccions entre les quals es poden veure missatges tals com: «Cuida de CL que de cat ja ens en cuidem nosaltres!», «molt desafortunat el teu comentari», «tu no ets periodista, no? Perquè el tema de 'contrastar la informació'...» o «Calladet i fent el que fas que ho fas bé», entre d'altres.

 

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris