Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jiménez Losantos diu «covard» a Jorge Javier Vázquez per declarar-se a favor del referèndum de Catalunya

El presentador català ha escrit en el seu blog personal que «opto perquè hi hagi un referèndum»
Imatge de Jiménez Losantos i Jorge Javier Vázquez. | Catalunyadiari.cat

 

Aquest dimecres, 20 de setembre, no ha estat un dels millors dies en la vida de Jorge Javier Vázquez. Després de sortir del llit i assabentar-se que l'audiència de 'Gran Hermano Revolution' amb prou feines va aconseguir un 16% i es va veure superada per tres punts per 'MasterChef Celebrity 2', ara té una altra guerra més. El periodista ha escrit en el seu blog setmanal que té en una de les revistes del cor que està a favor del referèndum de Catalunya: «Opto perquè hi hagi referèndum» i és clar, les conseqüències d'aquesta declaració no s'han fet esperar.

Tal com explica 'Informalia', en plena polèmica per les detencions i els escorcolls que s'estan duent a terme a Catalunya pel referèndum, Federico Jiménez Losantos l'ha titllat de «covard» a la Crónica Rosa del seu programa de ràdio, i ha recordat que el presentador «és un xarnego de Badalona». Cal assenyalar que el presentador de Telecinco no és la primera vegada que parla del tema, ja que Jesús Calleja al seu programa també li va preguntar sobre el tema en qüestió, En aquest cas, Jorge Javier va contestar que veia el tema «amb esgotament». A més, va afegir que «El que no podem fer és tenir por a expressar les nostres idees. M'agradaria que hi hagués un referèndum i votaria 'no' a la independència».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris