rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Joan Manuel Serrat qualifica el procés de «carreró sense sortida» i s'ha convertit en «la fira dels disbarats»

El cantant també s'ha pronunciat sobre el moviment de Tabàrnia
Joan Manuel Serrat ha tornat a carregar contra l'independentisme | Cedida

 

El cantautor català Joan Manuel Serrat s'ha convertit en una de les cares conegudes més crítiques amb el procés català i els líders independentistes. Abans del referèndum del dia 1 d'octubre va assegurar que la consulta no era «transparent», i que havia creat una «gran fractura social a Catalunya». Poc després de la celebració del referèndum i els fets posteriors, va sorprendre tothom assegurant que la situació que s'està vivint al nostre país és un «fracàs». 

 

Ara, Serrat ha tornat a parlar, enmig de l'espera per saber si Junts per Catalunya i Esquerra Republicana arribaran a un acord per poder investir Carles Puigdemont, o un altre candidat. En aquest sentit, el cantant ha tornat a carregar contra el procés català, al qual ha titllat de «carreró sense sortida». A més, ha insistit en què la situació que estem vivint actualment és «la fira dels disbarats». 

«Acabaran marejant-se ells»

«Cada dia passen coses. Hem passat de tenir un president a tenir-ne dos, i a hores d'ara ja no sé on és», ha assegurat Serrat. El cantant, a més, ha advertit que «estan marejant la perdiu i acabaran marejant-se ells». L'artista ha pronunciat aquestes paraules, que de ben segur tornaran a generar una gran polèmica, a Madrid, durant la presentació d'una gira per commemorar el seu disc 'Mediterráneo'. 

 

Tabàrnia, un «acte satíric» de l'estil d'Albert Boadella

Però Joan Manuel Serrat no ha parlat només sobre la situació política, sinó que també ha donat la seva opinió sobre el moviment de Tabàrnia, que pretén separar part de les províncies de Tarragona i Barcelona per formar una nova comunitat autònoma.

 

En aquest sentit, el cantant s'ha limitat a dir que és una 'performance' «molt de l'estil del seu honorable president», en referència a Albert Boadella. «És un acte satíric que està en la seva forma d'entendre el teatre: la dramatúrgia està en la vida, ell la treu al carrer i fa aquest espectacle», ha conclòs. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris