rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jordi Cruz reconeix que «li fa mal» que els seus clients s'estranyin de veure'l al restaurant

El cuiner afirma que la seva veritable passió és la cuina i no la televisió
Jordi Cruz celebrant la tercera estrella Michelin. | Cedida

 

 

El xef de Barcelona, ​​Jordi Cruz, que acaba d'aconseguir la tercera estrella per al seu restaurant Àbac, se sincera en una entrevista on explica que li fa mal que els seus clients s'estranyin en veure'l al seu restaurant.

 

Segons publica 'La Vanguardia' el televisiu cuiner assegura que la imatge que es projecta d'ell a la televisió no s'ajusta a la realitat. «Sóc un tipus normal, encara que de vegades puc semblar cregut».

Tot i que reconeix que quan se li pugen els fums, el seu propi equip el posa a lloc. «Crec que és un bon moment per recordar-li a la gent que jo sóc un cuiner, que estic a la cuina i he nascut per a aquest ofici» explica el cuiner.
 

Els seus comensals s'estranyen en veure'l

Per això, quan li pregunten si li molesta que hi hagi comensals que se sorprenguin en veure'l rere dels fogons, ell respon: «Em fa mal trobar cada dia a algú que em diu, ¿però ets aquí?».

 

Imatge del restaurant del cuiner Jordi Cruz | Cedida

A més se sincera davant les preguntes i reconeix que ha estat un any difícil perquè, sense voler, s'ha ficat en algunes polèmiques que no li interessaven. Però reconeix que en rebre la tercera estrella per al seu restaurant és com «un respir» i no passarà nervis.
 

Cruz intenta deixar enrere els comentaris polèmics

Així Cruz es presenta com una persona molt més natural i que desitja deixar enrere els comentaris incendiaris. En aquest sentit «agraeix» el premi perquè li feia molta falta.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris