Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jordi Évole confessa que rep amenaces però assegura que «són quatre exaltats»

El periodista està sent atacat per posicionar-se en el conflicte de Catalunya
Imatge de Jordi Évole a 'El Hormiguero'. | Antena 3

 

Jordi Évole confessava ahir al programa ‘El Hormiguero’ que ha rebut amenaces des que s’ha posicionat a favor de Catalunya en conflicte sobre el referèndum. El periodista explicava: «És desagradable i, per descomptat, et fastiguegen el dia. Però jo prefereixo atribuir les amenaces a la meva persona a grups minoritaris, a quatre exaltats». Tot i així, el presentador de ‘Salvados’ ha volgut deixar clar que ell continua amb la seva vida diària i que la majoria de gent no és així. «Jo surto per Barcelona i excepte en comptadíssimes ocasions que et trobes un tonto, dels dos bàndols, tot continua igual».

A més, Évole tornava a parlar sobre el procés català i valorava la situació de Catalunya com a «privilegiada». «Si poden votar, serà un èxit i si no també. Jo no sé en què s'acabarà convertint l'1-O, no sé què acabarà sent. Però, si aconsegueixen la foto de molta gent amb una papereta, l'independentisme tindrà la sensació que ha guanyat», ha explicat.

 

Això sí Évole ha deixat clar que no creu que es tracti d'una cosa a curt termini i afirmava: «Això va per a llarg. Dubto molt que l'1 d'octubre s'acabi. Durarà més que 'Joc de Trons'». Finalment el periodista sentenciava: «Espero que d'una vegada per sempre comencin a fer política els polítics. Si la situació és d'enroc, la partida s'ha acabat i pot acabar bastant malament, que és el temor. Només se surt de l'enroc si es parla».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris