Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jordi González intenta ridiculitzar Cristina Tàrrega a 'Mad in Spain' i acaba rebent ell

Marta Flich va participar en un dels moments més divertits del programa

 

«Què has dit?», així va interrompre Jordi González la intervenció de Cristina Tàrrega, que va definir Melani Olivares a 'Mad in Spain' com a «caracterial». Aquesta frase li va sonar tan malament a Jordi González que, fent broma, va instar les xarxes a «criticar a Cristina Tàrrega». Tàrrega, dubtant de si s'havia equivocat, va respirar alleugerida quan una veu des del fons va llegir la definició d'aquesta paraula: «'Caracterial', pertanyent o relatiu al caràcter d'una persona», va dir en veu alta Marta Flich davant els aplaudiments del públic. El presentador català no va poder fer res més que somriure i dirigir-se a Flich en to irònic: «No cal que m'enfonsis, ja ho faig jo sol». Pots veure aquest divertit moment al web de Telecinco. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris