rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jordi González, «recuperant-se del trauma» d'Irma

Ha vist com l'huracà ha destrossat la seva casa de Florida

 

L'huracà Irma ha afectat i perjudicat moltes persones. Entre els milers d'afectats per aquest terrible terror meteorològic hi ha Jordi González, que viu a Florida des de fa uns anys. L'episodi més perillós de l'huracà el va viure a Espanya, però ara ha d'afrontar la realitat de tornar a Miami, a casa seva, per veure les grans destrosses de cases, vegetació i vides humanes. 

Quan ha tornat a Miami, el presentador ha passejat amb Olivia, la seva gossa, pel parc Edgewater, el seu preferit. «Al parc d'Olivia mentre Miami es va recuperant del trauma Irma», ha escrit en una publicació a Instagram. Enrique Iglesias, també afectat per l'huracà, ha dit que «Florida ha estat casa seva des que tenia 8 anys». «Veure de primera mà els efectes de l'huracà a la meva casa de Miami ha estat molt difícil. No em puc imaginar el que estan travessant les famílies  que han estat atacats amb més violència, com Cuba, les Keys, Barbuda, Houston...», ha escrit el cantant. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris