Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jordi Pujol rep l'alta hospitalària després de ser ingressat per una forta pneumònia

El passat 26 de desembre va ser hospitalitzat després de trobar-se «molt malament» i posteriorment diagnosticar-li pneumònia
L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol | CatalunyaDiari.cat

 

Jordi Pujol ja ha rebut l'alta hospitalària i ja ha tornat a casa després que el passat dia de Sant Esteve, 26 de desembre fos ingressat a l'Hospital Sagrada Família de Barcelona propera al seu domicili a causa d'una forta pneumònia. Segons han confirmat fons de l'entorn de l'expresident a 'ElNacional.cat', Pujol es troba a casa i recuperat.

Va ingressar greu, es trobava «molt malament»

Cal recordar que quan Jordi Pujol va ingressar per una forta pneumònia, ell es trobava «molt malament» i inclús va necessitar oxigen. Segons va informar la família després de saber-se la notícia, la pneumònia va ser greu, però amb el pas de les hores va anar millorant.

 

Als seus 87 anys, Pujol no havia patit cap problema de salut important. Fa uns dies, la seva dona, Marta Ferrusola va realitzar unes declaracions assegurant que l'expresident es trobava bé, i progressivament s'ha anat recuperant fins que avui ja li han donat l'alta.

Apartat de la vida pública

 

Actualment, l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol viu completament apartat de la vida pública. Aquesta situació es va ser remarcable sobretot després de la confessió sobre l'herència familiar a Andorra que no va declarar a Hisenda. Des de llavors, les seves aparicions han estat breus i escasses, i la majoria relacionades amb casos de la justícia.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris