rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Jorge celebra la seva victòria a 'MasterChef' fent-li un petó a Miri

El concursant es va llançar als braços de la catalana just després de saber que era el guanyador

 

Jorge Brazalez s'ha convertit en el guanyador de la cinquena edició de 'MasterChef'. Amb l'atenta mirada dels seus familiars i amb el suport incondicional de Miri, el granadí ha aconseguit la victòria després d'una final molt emocionant. Una proesa que, segons ell mateix reconeixia, ha superat qualsevol dels seus somnis. Però sembla que el gran premi no és l'única cosa que s'ha emportat amb el seu pas pel 'reality'. Després de setmanes fent-se el despistat sobre una possible relació amb Miri, el guanyador ha sorprès tots els espectadors celebrant la seva victòria fent-li un petó.  

 

Davant dels aspirants, dels membres del jurat i dels seus familiars, l'exfutbolista es va llançar als braços de la catalana just després de proclamar-se guanyador. Un petó discret que, tot i així, no ha passat inadvertit, i ha quedat immortalitzat per les càmeres, un gest que sembla que evidencia la relació que tenen. La mateixa Miri va dir, durant l'últim programa de 'MasterChef' que, probablement, estava «una mica enamorada» de l'andalús. Sigui com sigui, el que queda clar és que els dos han estat els veritables protagonistes d'aquesta edició del concurs culinari.

 

Tots recordem la polèmica gala, en la qual Miri va salvar el seu estimat Jorge de l'expulsió, i les declaracions dels dos no feien sinó augmentar, encara més, les incògnites sobre una possible relació. «Ni ho confirmo ni ho desmenteixo», va arribar a confessar el nou guanyador de 'MasterChef' quan els membres del jurat li van preguntar si entre ell i la catalana hi havia més que amistat. Miri, d'altra banda, mai va amagar que se sentia atreta per ell, i va reconèixer en reiterades ocasions que sentia alguna cosa. Una relació que, però, que també ha rebut moltes crítiques. Alguns dels altres participants del programa van assegurar que, en realitat, es tractava d'una estratègia per continuar en el programa.

 

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris