rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Jorge Javier assegura que Belén Esteban està molt preocupada per les crítiques

La de San Blas va trucar al presentador abans de la seva entrevista a 'Sábado Deluxe' per a transmetre-li la seva inquietud
Jorge Javier Vázquez i Belén Esteban durant l'entrevista a 'Sábado Deluxe'  | Telecinco

 

Jorge Javier Vázquez va tornar de les seves vacances posant-se al capdavant de 'Sábado Deluxe' i de l'entrevista a Belén Esteban, que acudia de nou al plató per aclarir tot el que havia revelat sobre la seva conversa amb María José Campanario, una revelació que va fer a principis de setembre i que encara avui la persegueix, ja que molts critiquen la seva decisió d'explicar el contingut d'una xerrada privada amb una persona que estava ingressada en una clínica psiquiàtrica. L'ara presentador de 'Gran Hermano Revolution' no es va tallar un pèl i precisament per l'amistat que l'uneix a la col·laboradora li va dir ben clar que considerava que la primera entrevista havia estat «un espant». Ara, a través del seu bloc a 'Lecturas', Jorge Javier ha revelat que la de Sant Blai se sent preocupada per aquest motiu.

«Belén estava realment preocupada i jo, que acabava d'arribar de vacances, vaig intentar explicar-li que el de 'tothom' no és més que una frase feta. Hi ha molta gent que no veu la tele», escriu el presentador, aclarint que Belén li va trucar abans de l'entrevista dient: «Jorge, jo tinc ganes d'explicar-me perquè està tothom donant-me pals. Tothom. I jo sé que em vaig equivocar i em vull explicar perquè m'estan criticant per tots els costats». Vázquez va procurar treure ferro a l'assumpte centrant l'atenció en fer-li entendre que en realitat, 'tothom' no era una cosa literal i que no s'havia de preocupar per això. «Avui, dissabte al matí, he tornat a parlar amb ella i l'he notat intranquil·la», continuava el presentador, concloent que això només era símptoma de tot el que «li segueix important la seva feina».

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris