Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jorge Javier, en desacord amb la imatge d'ell en banyador que s'ha publicat

El presentador de 'Sálvame' no està gens content amb les fotografies que li va fer un paparazzi a Eivissa
Jorge Javier, passejant per les platges d'Eivissa en banyador | Telecinco

 

Jorge Javier Vázquez s'ha convertit sense voler-ho en el protagonista d'un dels moments més divertits de 'Sálvame. I és que quan va tornar al programa, el paparazzi Sergio Garrido va mostrar les fotos sense Photoshop d'Isabel Pantoja amb banyador d'aquest estiu, i el presentador va aprofitar per retreure-li com li va fotografiar anys enrere quan passejava per les platges d'Eivissa en vestit de bany. «És una foto terrible», comentava indignat, ja que considera que no li fa justícia. «M'han fet més ample», va bromejar després, confessant que la panxa que se li veu a la imatge és cosa del passat, assegurant que l'ha perdut. No obstant això, del que no s'ha lliurat ha estat dels comentaris divertits sobre el seu cabell, ja que a la fotografia semblava que portava posada una diadema. Una imatge que, en definitiva, ha acabat sent tot un despropòsit de totes maneres.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris