Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jorge Javier, a Kiko Hernández: «No sé si ser pare t'ha anat bé, has perdut facultats»

El presentador ha reprès al col·laborador un lapsus després de donar la notícia de les noces d'Alba Carrillo
Jorge Javier Vázquez en 'Sálvame' | Telecinco

  

  

La notícia de les noces d'Alba Carrillo que va donar Kiko Hernández ha portat molta cua a 'Sálvame'. I és que poc després que Kiko anunciés l'enllaç al programa, la model, que ara col·labora al programa, va sortir a desmentir la notícia. «Això que has fet està molt malament. Aquí formem part d'un equip», li va comentar Jorge Javier, ja que el col·laborador, quan la model va dir que no anava a casar-se, va anar a preguntar al director què fer. «Quan a un li ocorre això, no descobreix al director. És com si un mag explica d'on treu el conill», va bromejar. «No sé si ser pare t'ha anat bé, però veig que has perdut facultats», li va reprendre. «Et posaràs a prova aquesta tarda. Perquè si no, el pinganillo que tens, l'hi passarem a Chelo», va acabar bromejant el presentador, veient que a Kiko Hernández no li estava agradant gaire la «brometa».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris