rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jorge Javier es posiciona en la polèmica de Belén Esteban

La «princesa del poble» s'ha convertit en el centre de totes les crítiques després de la seva última entrevista al 'Sábado Deluxe'
Jorge Javier i Belén. | EuropaPress

 

Jorge Javier Vázquez ha pres partit en la nova guerra mediàtica de Belén Esteban. La «princesa del poble» s'ha convertit en el centre de totes les crítiques després de la seva última entrevista al 'Sábado Deluxe'. Un retorn a la televisió on va desvetllar la trucada privada que li hauria fet María José Campanario mentre estava ingressada a l'Hospital de Salut Mental El Seranil, a Màlaga. La seva confessió davant les càmeres li ha valgut els retrets d'aquells que consideren que és una traïció cap a Campanario. Entre els seus detractors es troba Alessandro Lequio, enemic número 1 de Belén Esteban. El col·laborador de 'El Programa de Ana Rosa' no va dubtar a qualificar així l'entrevista: «Amb Belén hem estat molt curosos però a ella no li sembla que hagi estat una atenció nostra sinó una obligació. Ho ha fet per odi, no per oferir una informació».

Així i tot, molts companys s'han posat al costat de Belén. Aquest és el cas de Jorge Javier Vázquez que ha mostrat el seu suport públic en el seu blog de 'Lecturas': «Belén va triomfar en la seva reaparició. La trucada de Campanario a Belén introdueix un element nou a la història que contribuirà, ja ho veureu, al fet que el futur de 'Sálvame' i els seus protagonistes romangui immutable».

 

«El que més em va agradar de l'entrevista van ser aquests elements quotidians que Belén sempre introdueix en les seves intervencions i que l'han convertit en una excel·lent narradora», comenta el presentador al seu espai de 'Lecturas'. Però, malgrat les bones paraules, Jorge també li recrimina a la seva amiga una mica de la seva conducta: «A mi lo de posar l'altaveu no m'agrada fer-ho perquè, si imagino que m'ho fan, em poso fet una fúria. Però a veure qui és el guapo que no ha comès aquest pecat almenys una vegada a la seva vida».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris