Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jorge Javier Vázquez contesta als seus detractors a 'GH Revolution': «Quina alegria saber que quan algú em veu, aplaudeix»

El presentador ha estat molt qüestionat durant els últims dies per les males dades d'audiència que ha aconseguit 'GH Revolution'
Imatge de Jorge Javier Vázquez. | Cedida

 

Jorge Javier Vázquez fa dies que se sent qüestionat per les dades d'audiència que està aconseguint el programa de Telecinco 'GH Revolution' que ell mateix presenta. A més, havia desaparegut de molts programes de Telecinco i ningú sabia el perquè, tal com explica 'El Economista'. El presentador va estar al capdavant de la gala inaugural i de la del passat dijous, però no va acudir a la seva cita amb 'Sálvame Diario' ni amb el 'Deluxe'. Un fet que va sorprendre els seus seguidors i detractors d'igual manera, ja que els rumors sobre la seva possible decepció amb les dades d'audiència que estava registrant el concurs havien estat destapats.

No obstant això, el català encara no s'havia pronunciat sobre aquest tema. Per això mateix, durant la gala d'aquest dijous 28 de setembre, Jorge Javier va connectar per primera vegada amb la casa per comunicar la mecànica de l'expulsió. Quan el presentador va aparèixer a la televisió de la casa de Guadalix, es va portar un gran aplaudiment per part dels concursants. «Quina alegria saber que quan algú em veu, aplaudeix» va afirmar ràpidament el presentador. Una frase que no va deixar a ningú indiferent, ja que, ataca directament a totes aquelles persones que l'han criticat des que va rellevar de 'GH' a Mercedes Milá.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris