rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jorge Javier Vázquez critica el comportament dels concursants de Gran Hermano contra Yangyang

Durant l'última gala del programa, el presentador no va poder aguantar més i va dir el que pensava als concursants
Jorge Javier durant l'últim programa de 'Gran Hermano' | Cedida

 

El presentador estrella de Telecinco no va aguantar més la situació que s'estava vivint en les últimes jornades dins de la casa de 'Gran Hermano'. Entre els concursants es va instal·lar el costum de criticar o, com es va comentar al programa, «maltractar» la concursant asiàtica Yangyang simplement per netejar la casa i intentar portar-se bé amb els altres habitants de Guadalix de la Sierra.

 

Després de visualitzar el tracte que rep la concursant, el català va decidir no aguantar-se més les crítiques i explotar contra la resta: «Vull esplaiar-me. A quin punt hem arribat a aquest país que ens molesta que la gent sigui amable, servicial, educada, que intenti agradar? Joder, és un pecat netejar? Serà un pecat robar. Encara que no ho vam crear, al món hi ha gent amable. És acollonant, l'acusen de netejar».

 

En concret, gran part de la seva ira la va deixar anar amb Maico, que va acusar Yangyang d'haver anomenat «porcs» als espanyols. «Que trampós que ets, quin mentider, quin manipulador. Això no és ser desagraït amb Espanya, no està dient «brutes» a les espanyoles. Ella diu que li agrada netejar, però no diu que les espanyoles siguin porques perquè no netegen casa seva. Això no es fa», va afegir.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris