rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jorge Javier Vázquez finalment presentarà ‘Sábado Deluxe’ el pròxim cap de setmana

Havia desaparegut de la televisió per les desavinences amb la productora i mentrestant va decidir fer una escapada amb la seva parella a Viena, Àustria
Jorge Javier Vázquez en l'última gal·la de 'Gran Hermano' | Cedida

 

Jorge Javier Vázquez havia posat en un autèntic compromís la productora de 'Sálvame'. Després que aquest es negués a presentar els espais diaris al no estar d'acord amb la incorporació dels directors del programa com a nous presentadors i amb el repartiment dels ingressos dels espais publicitaris. Després de molta controvèrsia i diversos dies desaparegut de la televisió, Jorge Javier tornarà a presentar aquest dissabte vinent el 'Deluxe', segons ha pogut saber el portal 'Vanitatis'. Fonts que treballen a Mediaset Espanya han confirmat que Jorge Javier presentarà sí o sí 'Sábado Deluxe' «a no ser que li caigui un llamp».

A més, també presentarà la propera gal·la de 'Gran Hermano Revolution' aquest dijous 28 de setembre. No obstant això, s'ha mantingut completament desaparegut des que el passat 'Deluxe' s'absentés del programa. Fonts del mitjà citat asseguren que no hi ha «cap conflicte real amb Jorge. Tornarà a 'Sábado Deluxe' aquest cap de setmana i al 'Diario' quan es tanqui l'arrencada de 'Gran Hermano». Per la seva banda, el presentador ha preferit refugiar-se aquests dies a la ciutat de Viena, Àustria, amb la seva actual parella.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris