Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Jorge Javier Vàzquez es pronuncia sobre el conflicte català

El presentador afirma que «no li agraden les banderes»
Imatge d'arxiu de Jorge Javier. | CatalunyaDiari

 

Jorge Javier Vázquez sempre ha destacat per ser una persona que diu el que pensa sense embuts i sense por al que pensin d'ell. Per això, el presentador ha volgut fer una reflexió sobre el conflicte català al seu blog de la revista 'Lecturas', on ha afirmat que «no m'agraden les banderes. Condueixen a què s'exaltin els ànims». Vázquez ha reconegut que s'ha «emocionat en veure centenars de persones manifestant-se davant de diversos ajuntaments espanyols vestits de blanc i reclamant diàleg».

El presentador també afirma que «on no arriben els polítics hi ha els ciutadans, reclamant sentit comú. Perquè els polítics s'acostumen massa a l'escalfor dels despatxos i obliden el fred que fa al carrer». De totes maneres, Jorge Javier avisa dient que «ara ja és tard. Facin el que facin seran incapaços d'unir una societat massa fracturada. Però de la mateixa manera que són culpables d'escampar la discòrdia entre els que els han votat, poden dormir tranquils». Finalment, el presentador fa una reflexió contundent i diu que «lamentablement ningú els exigirà responsabilitats.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris