rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jorge Javier Vázquez se sent decebut amb la seva productora i decideix no presentar 'Sálvame'

Fonts asseguren que hi ha grans diferències entre La Fábrica de la Tele i Jorge Javier Vázquez arran del nou repartiment que s'ha fet dels presentadors
Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame' | Telecinco

 

Jorge Javier Vázquez no està passant pel seu millor moment professional. Ha passat de presentar tots i cadascun dels programes més destacats de Telecinco a preferir no aparèixer ni en televisió. El presentador va fer la seva última entrevista a Alba Carillo a 'Sábado Deluxe' on va anunciar que ella seria una nova col·laboradora de l'espai. No obstant això, aquest dia Jorge Javier no va aparèixer pel plató i des de llavors tampoc ho ha fet aquest cap de setmana passat a l'últim 'Deluxe'. Segons el portal 'Look', Vázquez es va negar el passat 23 de setembre a presentar el programa, així que la productora va haver de trucar a últim moment i preparar a María Patiño perquè fos ella la que agafés les regnes de 'Sábado Deluxe'.

 

Segons el mitjà citat, fonts asseguren que hi ha grans diferències entre La Fábrica de la Tele i Jorge Javier Vázquez arran del nou repartiment que s'ha fet dels presentadors. I és que al costat de Paz Padilla, Carlota Corredera i Vázquez s'han unit els directors de la productora per conduir 'Sálvame' i entre ells també s'han de repartir els grans ingressos per publicitat dels tres presentadors principals. És per aquest motiu que Jorge Javier ho té clar, fins que no hi hagi una solució amb aquest nou elenc en el repartiment, ell no presentarà ni 'Sálvame Diario' ni 'Sábado Deluxe'.

 

Se sent completament traït per la productora i alhora decebut perquè el seu retorn després de les vacances d'estiu no ha estat com ell esperava. A més, cal sumar-li les difícils dades d'audiència del nou programa que presenta 'Gran Hermano Revolution', que deixa el 'reality' amb un 11,5% de dades d'audiència en la seva última emissió, la pitjor xifra en la història de 'Gran Hermano'.