URGENT

L'ATM fa marxa enrere i crea per sorpresa la T-Familiar

Jorge Javier Vázquez torna a recolzar a Belén i ataca a Toño Sanchís

Belén Esteban va explicar el dissabte passat el dur camí que ha hagut de recórrer fins a guanyar a Toño Sanchís
Belén Esteban s'ha sentit molt recolzada per la seva família | Cedida

 

Belén Esteban va acudir al plató de 'Sábado Deluxe' aquest passat dissabte en una entrevista amb Jorge Javier Vázquez, on explico el dur camí que ha hagut de recórrer fins a aconseguir la victòria amb Toño Sanchís. Tal com explica 'Informalia', Belén Esteban va començar llegint un escrit en el qual s'enumeraven cadascuna dels deutes que té Toño amb ella: 32.491 euros de la venda del seu llibre, 38.400 euros de la seva col·lecció de sabates, 25.752 euros de la crema facial que promocionava, 8.800 euros d'una bitlla a la discoteca de València i un llarg etcètera. Jorge Javier una vegada més no ha ocultat la seva parcialitat i s'ha enutjat amb Toño Sanchís, arribant a suggerir això a Belén: «Quan li llevis la casa, podríeu fer una festa a la casa de Toño».

I és que, el camí ha estat molt dur segons declarava ella, «Ho he passat jo malament, però també la gent amb la qual treball». Al llarg d'aquest procés judicial, Toño Sanchis es lamentava de l'actitud de Belén cap a ell. No obstant això ella destacava que una cosa és tenir confiança i una altra el que ell va fer, «Nosaltres teníem confiança. Però per tenir confiança, no té per què quedar-se el que no és seu». Malgrat el que ha viscut, Belén es va mostrar a tot moment pacient, segura de si mateixa i de la mateixa justícia: «Vaig a executar la sentència. M'han donat la raó en tot el que he dit».

 

Durant aquests dos anys, Belén ha comptat amb el suport dels del seu cercle, la seva filla Andrea i el seu nuvi Miguel: «A Miguel li he picat. Jo plorava, tenia molta pressió. Miguel ha aguantat l'estirada d'aquests gairebé dos anys que portem». Pel seu costat, la seva filla Andrea, ha estat un pilar fonamental per a la seva mare i a tot moment la noia ha tingut clar que la seva mare sortiria victoriosa en aquesta disputa: «Jo sabia que anaves a guanyar, mamà». Un dels moments més bonics de 'Sábado Deluxe' d'aquest passat programa va ser quan la col·laboradora va recordar les dures situacions per les quals han hagut de passar la seva família, explicant: «Tinc dos germans. El que més ho ha sofert ha estat el meu germà Cuqui. Es veu clarament que ell no vol càmeres i el mal glop que va haver de passar el dia que va haver d'anar a declarar... Li estaré eternament agraïda. Ho ha passat molt mal». Explica que el seu pare també l'hi va passar malament i que ara és el moment per complir totes les seves promeses cap a ells, com deixar de fumar.

 

També va acudir al programa una advocada per analitzar el procés judicial que va mostrar la clara diferència quantitativa de les proves que van mostrar ambdues parts, explicant que les evidències són clares i que Toño sembla que no ho veu clar, ja que no solament va negar el deute econòmic a Belén sinó que a més va al·legar davant el jutge que aquesta última li devia diners a ell. Una altra de les contertulies, María Patiño va declarar que quan Lorena, dona de Toño Sanchis, es va assabentar de la gravetat de la sentència li va dir que no fora a dormir a casa, a això va afegir la idea permanent de Sanchís de vendre una idea de família feliç. Per la seva banda Belén, es va cenyir a destacar que el que fes aquest matrimoni a ella li donava exactament igual. Belén diu que hi ha determinades coses per les quals no passarà, entre elles l'actitud de la mare de Toño, a la qual ha denunciat per pujar les xarxes socials una fotografia de Belén en la qual es posa en dubte que Andrea sigui filla de Jesulín. «Puc entendre-la com a mare, però aquí fills tenim tots. Senyora faci-li-ho mirar, però un jutge m'ha donat la raó. Quan parlis d'una casa, has de tenir la teva ben escombrada» diu Belén.