rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Jorge Javier Vázquez carrega contra Belén Esteban: «La teva entrevista va ser un espant»

El presentador assegura que no donava crèdit al fet que la seva companya estigués revelant la seva conversa amb María José Campanario
Jorge Javier Vázquez critica Belén Esteban per la seva entrevista a 'Sábado Deluxe' | Telecinco

 

  

  

A Jorge Javier Vázquez no li va semblar bé que Belén Esteban revelés a 'Sábado Deluxe' la conversa que va mantenir amb María José Campanario quan aquesta estava ingressada en un centre psiquiàtric i no ha dubtat a dir-li a la cara. La polèmica generada després de l'entrevista va aixecar una gran onada de crítiques contra ella, ja que molts consideraven que no era correcte que revelés el contingut d'una xerrada que havia tingut amb una persona que estava malalta i, tot i que Esteban va afirmar tenir «la consciència tranquil·la», aquest dissabte, 16 de setembre, ha tornat al programa per explicar els motius de la seva decisió. En aquesta ocasió, va ser Jorge Javier Vázquez, el seu amic i company que tant suport li ha donat qui la va entrevistar. No obstant això, el presentador va aprofitar l'ocasió per deixar-li clara la seva opinió: «Quan vaig veure l'entrevista el dissabte estava com cabrejat, perquè no entenia que la fessis tu. Em semblava un espant».

 

I és que segons assegurava, en un primer moment no va donar crèdit a l'entrevista: «Em vaig sentir molt feliç de no haver de presentar aquella nit el programa i l'endemà vaig enviar un missatge a 'La Fábrica de la Tele' dient que no m'havia agradat i que em trobava descol·locat». No obstant això, la veritat és que els últims esdeveniments han fet que el presentador hagi acabat traient-li ferro a l'assumpte.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris