Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

José Antonio Rodríguez i Rocío Carrasco podrien estar prop d'una entesa

Ho ha explicat en una entrevista al programa 'Viva la vida'
José Antonio Rodriguez | Gtres

 

Durant l'emissió d'aquest dissabte de 'Viva la vida', s'ha produït una inesperada revelació. El convidat, José Antonio Rodríguez, marit de Gloria Mohedano, ha comentat la raó per la qual no hi eren tots al balcó de Rocío Jurado a Chipiona, com era el costum al moment de la processó de la Virgen de Regla el passat 8 de setembre. Precisament, una d'aquestes absències va ser la filla gran de Rocío Jurado, Rocío Carrasco, amb qui mitja família està enemistada. Malgrat això, sembla que encara pot haver-hi llum al final del túnel i que encara existeix la possibilitat de certa reconciliació. Almenys així semblava donar-ho a entendre José Antonio en dir les següents paraules: «Les portes d'aquesta casa estan tancades per a ella perquè no ha trucat a la porta». No obstant això, com explica 'Look', amb això no seria suficient, ja que tal com ha matisat el mateix José Antonio, encara hi ha una conversa pendent que no podrien evitar. Tot i això, sentència: «Jo no perdo l'esperança perquè això és l'últim que es perd. El pas l'hauria de fer ella».

El balcó de Rocío Jurado | Gtres

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris