Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

José Corbacho és el nou 'wedding planner' de la jet set

L'actor i humorista ha sigut el director artístic d'una boda de gran format inspirada en el surrealisme dalinià

 

José Corbacho és un els homes més polifacètics del panorama artístic català i espanyol. Després de passar per la televisió, el cinema, el teatre, presentació de convencions, realització d'anuncis publicitaris i moltes altres facetes artístiques, l'última de les seves feines ha sorprès molta gent: 'wedding planner'. Tal com informa el portal 'Vanitatis', aquest passat cap de setmana, Corbacho s'ha convertit en el director artístic del casament de María Laura Baudenet d'Annoux, filla dels comtes Hugues d'Annoux, amb l'empresari valencià Alejandro Jesús Sánchez. La parella va donar-se el «sí» a l'Empordà amb tot un espectable inspirat en el món surrealista de Dalí i dirigit per José Corbacho.

Corbacho està dirigint una nova empresa dedicada a l'organització de grans esdeveniments juntament amb el seu amic Pep Espada. L'empresa, Pepitos Brothers, neix de l'amistat entre Corbacho i Espada després de conèixer-se a El Terrat: «Així és com neix un concepte que els uneix com germans», expliquen a la seva pàgina web. Bernat Gascón, especialitzat en el món dels esdeveniments i l'esport, també forma part de l'equip.  Es tracta d'una productora audiovisual focalitzada en l'àmbit de l'entreteniment (teatre, cinema, televisió i grans esdeveniments) i formació. Pepitos Brothers és una empresa jove, però malgrat això, integrada per grans professionals que poden generar diversos continguts en diversos formats, televisiu, gales, produccions teatrals i cinematogràfiques, presentacions, convencions i fins i tot petits actes de caràcter més local. I, tal com s'ha pogut comprovar, casaments. 

 

De la mà de Menorca Events i Pepitos Brothers, la boda va ser un gran espectacle on van participar més de 50 artistes, entre ballarins, actors, actrius, cantants i músics, i on van assistir 350 convidats arribats de tretze països diferents El casament va començar la nit de divendres al Golf de Pals amb una festa surrealista dedicada a Salvador Dalí. Un Vertumnus de carn i ossos, el protagonista de la famosa obra de Giuseppe Arcimbold, va rebre els convidats al ritme d'una banda cubana, i tots els detalls van estar cuidats fins a l'últim moment, on no van faltar els pans i els ous d'estruç de Dalí. 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris