Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Josep Pedrerol: «Quan votes 'sí' estàs dient adéu a Espanya i Europa»

El presentador de 'El Chiringuito' ha expressat la seva opinió sobre el referèndum de l'1-O

 

Josep Pedrerol viu envoltat de polèmica dia a dia. El debat és l'actiu més important de 'El Chiringuito', un programa que busca reunir les vessants més distanciades del futbol per confrontar els seus punts de vista. Fins aquí, res extrany a l'esfera del programa del periodista català, malgrat tot, Pedrerol ha volgut donar la seva opinió del referèndum i 'Ecoteuve' l'ha recollit. «Mai havia passat. Les famílies podien debatre sobre política però ara no poden. Mai hi havia hagut catalans de primera i de segona i ara sí», assegurava Pedrerol després de veure una seqüència en què s'increpava a un aficionat del Girona amb crits de «votarem» o «parla català!». 

En un breu monòleg, Pedrerol va voler donar la seva opinió dels ciutadans que asseguren que ho fan per democràcia: «La gent ha de saber que suposa votar 'sí'. Quan votes 'sí' estàs dient adéu a Espanya, adéu a Europa, adéu a la família que estàs fora, adéu a la Lliga i adéu a la Champions no a la democràcia». No és la primera vegada que el presentador català ha parlat de la qüestió catalana al seu programa, ja que compta amb diversos tipus de col·laboradors que fan que pugui aparèixer aquest tipus de debat. Malgrat tot, Josep Pedrerol té una opinió molt clara: «Jo sóc català i vull que Catalunya segueixi a Espanya. No m'interessa aquest referèndum».

 

El presentador també va veure l'entrevista de Jordi Évole a Carles Puigdemont i es va sorprendre amb el moment en què el president de la Generalitat va confessar que havia votat que no a la moció d'autodeterminació del Kurdistan. Poc després del moment, Josep Pedrerol va fer una piulada en què afegia el tuit d'Évole i afegia la seva icònica paraula: «retratado». 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris