Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Josep Rull als funcionaris del departament: «Dilluns la meva voluntat és ser un ministre de la República catalana»

Rull, pel govern espanyol, està cessat després de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució

El govern espanyol ha cessat a tots els consellers de la Generalitat de Catalunya, també al president de la Generalitat, Carles Puigdemont. Tot i que públicament encara no s'ha fet un pronunciament oficial des del Govern de la Generalitat de quina passos es seguiran per seguir amb la declaració d'independència que es va aprovar al Parlament el passat divendres, alguns dels consellers han anunciat les seves voluntats als funcionaris dels departaments que dirigeixien. Tal com es pot veure en aquest vídeo, Josep Rull, conseller de Territori i Sostenibilitat i conseller funcions d'Empresa i Coneixement —després de la dimissió de Santi Vila—, assegura que «dilluns la meva voluntat és venir aquí i ja no ser conseller de la Generalitat; venir i poder ser un ministre de la República catalana». Els treballadors del departament han aclamat al conseller amb aplaudiments. Tot i les voluntats del conseller Rull, l'article 155 no s'atura. Avui mateix s'ha sabut que els Mossos d'Esquadra han retirat la protecció oficial als consellers cessats pel govern espanyol. 

 

Imatges del discurs del conseller Rull davant dels funcionaris del departament:

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris