rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un jove de 23 anys es casa amb la seva tieta àvia de 91 i, després de la seva mort, en reclama la pensió

El jove ha expressat el seu desig de complir l'última voluntat de la seva esposa
Imatge de Mauricio Ossola amb la seva tia àvia | El tribuno

 

Un jove de 23 anys que s'ha casat amb la seva tia àvia de 91, ara després de la mort de la seva esposa, reclama la pensió que li toca. I és que de vegades, les històries d'amor no tenen fronteres ni colors, però aquesta relació s'ha tornat viral pels seus problemes amb la justícia.  

Segons recull ‘La Sexta’, el 2015 un jove argentí de tan sols 23 anys va decidir contraure matrimoni amb la seva tia àvia de 91 anys. Segons el citat mitjà, Mauricio Ossola es va casar amb Yolanda Torres a través d'un matrimoni civil. La seva felicitat no va durar massa posat que la núvia va morir a l'any següent, 2016.

 

Després d'aquesta mort «sobtada», el jove va quedar enviduat i està lluitant per cobrar la pensió de la seva tia àvia. Ja que considera que és legítim donada la seva condició de vidu. Abans de cap pronòstic, l'Administració Nacional ha rebutjat aquesta petició. El jove ha assegurat que si cal, portarà el cas fins a «la Corte Suprema» i que no està disposat a trair «l'última voluntat de Yolanda». 

 

Va presentar tots els papers necessaris per fer la petició

Mauricio Ossola ha afirmat: «Quan vaig començar a gestionar la pensió, a mitjans del 2016, vaig presentar tots els papers i vaig acreditar els extrems fàctics que la llei em demanava». La disputa entre Mauricio i l'Administració Nacional de la Seguretat Social (ANSES) segueix en peus. De moment, aquesta administració ha assegurat que els veïns desconeixien l'enllaç, la qual cosa podria posar en dubte la legitimitat d'aquest.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris