Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un jove amb una bandera d'Espanya i un cartell, abraçat a Barcelona

El moment s'ha convertit en viral a les xarxes socials

 

 

Durant tot el dia d'avui, s'han viscut intensos moments: aturares als serveis com a conseqüència de la vaga general convocada; multitudinàries manifestacions i, sobretot, quantitat de sentiments confrontats. Ara circula a les xarxes l'emotiu vídeo d'un jove manifestant-se a Barcelona. Al vídeo es veu clarament com el jove remarca la seva postura en contra de la independència, tot i que, emfatitza que és incapaç de quedar-se quiet davant del que ha succeït. El jove es presenta vestit amb una bandera espanyola i amb una gran pancarta en la qual es pot llegir: «No vull la independència, però no puc quedar-me a casa mentre colpeixen al meu poble!». La ciutadania al seu voltant, no li recrimina la seva postura ideològica i sorprenentment molts són els que s'apropen i li agraeixen la valentia fent-li una abraçada. Mentre es produïa aquesta emotiva escena, la ciutadania ha començat a cantar l'himne dels Segadors. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris