rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un jove català es tatua la cara de Puigdemont a la natja

El jove explica que creu que l'expresident de la Generalitat «s'ho prendrà bé»
El tatuatge del noi amb la cara de Puigdemont | El Periodico

El moviment sobiranista català mou masses. Això és un fet tàcit i que es pot veure a simple vista, si ens fixem amb els més de dos milions de persones que van votar a les col·lisions independentistes durant la jornada del 21-D.

 

Aquesta vegada, però, el moviment ha anat un pel més enllà. I és que com si es tractés d’una estrella de rock o un personatge cultural reconegut, un jove català ha optat per tatuar-se la cara de Carles Puigdemont al cul. Sí, ho han llegit bé, no cal que tornin enrere.

«No sóc independentista, és una broma entre amics»

La lògica impera que els tatuatges han de ser afins amb la persona que els duu. Aquest noi, de 19 anys, ha optat per trencar els paràmetres establerts i afirmar: «Jo no sóc independentista, per res del món. Sóc apolític. Només es tracta d’una broma entre amics».

 

El noi, la història del qual l’ha donat a conèixer ‘El Periódico’, relata que va sentir autèntica fascinació pel comportament de Puigdemont envers l’1-O i la seva posterior la fugida a Brussel·les.

 

Fase inicial del tatuatge | El Periódico

 

«Puigdemont és el que al meu barri en diem un 'Jujas', una persona que mig t’enganya i això em fa gràcia. Jo crec que li ha pres el pèl a tothom. I això, per mi, el converteix en un heroi o en un referent».

«Estic convençut que Puigdemont s’ho prendrà bé»

El noi, així mateix, argumenta que no creu que el tatuatge sigui ofensiu. «No és una falta de respecte, per res del món», al·lega el jove mentre explica: «Estic convençut que si Puigdemont acaba adonant-se’n que m’he tatuat la seva cara s’ho prendrà bé».

 

Al fil de la declaració, aquest —que no ha volgut revelar ni la seva identitat ni la localitat on viu— explica: «Animo a Puigdemont a què tingui forces, a que faci el que hagi de fer i que vagi sempre cap endavant».

 

Les imatges que el tatuador havia escollit per fer el tatuatge | El Periódico

 

Finalment, també s’ha referit al tatuatge, Coreh López. El tatuador, de fet, explica que «mai» l’hi havia fet una petició així però que «els tatuatges són un reflex de la nostra història i Puigdemont és a l’imaginari col·lectiu».   

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris