rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Juan Ignacio Zoido anuncia l'ampliació del radi de cerca del petit Gabriel

Ja fa una setmana que no se sap res sobre el nen de 8 anys
Imatge de Gabriel Cruz | SOS Desapareguts

 

Una setmana després de la misteriosa desaparició de Gabriel Cruz, a Níjar, Almeria, la Guàrdia Civil ha decidit modificar l'estratègia que seguida fins al moment. Ho ha confirmat el mateix ministre de l'Interior espanyol, Juan Ignacio Zoido, que ha anunciat que s'ampliarà el radi de cerca, per intentar trobar alguna pista sobre el parador del menor. 

 

Zoido ha explicat que l'objectiu és «revisar de forma més tècnica i selectiva els punts crítics», amb especial atenció a aquells «masos abandonats, pous, basses o altres instal·lacions». En concret, l'operatiu policial comptarà amb un total de dotze quilòmetres d'extensió, al voltant del punt on es creu que va desaparèixer el petit. 

La misteriosa samarreta de Gabriel

Aquesta última decisió arriba després que ahir mateix la policia confirmés que la samarreta que el pare de Gabriel va trobar durant l'operatiu pertany efectivament al menor, ja que s'ha pogut detectar ADN seu a la peça de roba. Després d'aquest important anunci, la Guàrdia Civil impulsarà un dispositiu renovat de recerca, per intentar trobar el menor. 

 

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido  | Cedida

 

El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, no ha volgut entrar en detalls sobre si a la samarreta s'havia detectat la presència de material biològic d'una altra persona. Zoido no ha volgut contestar, assegurant que havia dit «el que es podia dir», i recordant que la investigació continua en aquests moments sota secret de sumari. 

«Seguirem treballant amb el mateix ventall i il·lusió, en el mateix ordre que s'ha investigat des del primer moment, amb l'obsessió que la felicitat torni a aquella casa i puguem encontrar sa i estalvi Gabriel», ha afegit el ministre, que ha agraït també els esforços de la policia i dels voluntaris que participen en la investigació. 

 

Així mateix, Juan Ignacio Zoido ha explicat que, més enllà dels efectius de la Guàrdia Civil, també estan rebent suport d'un gran nombre de Bombers, policies locals, efectius de Protecció Civil i altres efectius d'Emergències de les localitats del voltant. «A tots ells, agrair-los la feina coordinada per trobar Gabriel», ha conclòs el ministre.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris