rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Juan Roig, president de Mercadona, està «molt espantat i preocupat» per la situació de Catalunya

Ha demanat als polítics que solucionin «aquest problema» a través del «diàleg i l'enteniment»
Juan Roig, president de Mercadona | cedida

El president de Mercadona, Juan Roig, s'ha mostrat aquest dimarts «molt preocupat» i «espantat» per la situació que s'està vivint a Catalunya i ha demanat als polítics que «solucionin aquest problema» perquè és «el seu treball» a través del «diàleg i l'enteniment». Així ho ha indicat Roig als mitjans de comunicació abans de participar en l'acte convocat per l'Associació Valenciana d'Empresaris (AVE) celebrat a Madrid per reivindicar el Corredor Mediterrani, en ser preguntat per la situació a Catalunya. «Com a espanyol i com a persona estic molt preocupat i estic espantat. Aquesta és la paraula. Hi ha un gravíssim problema a Espanya i cal reconèixer-ho», ha subratllat el president de Mercadona.

En aquest sentit, ha indicat que els empresaris el que volen és «tranquil·litat» per tirar endavant les seves empreses i generar riquesa. «Els polítics, que és el seu treball, han de solucionar aquest problema amb el diàleg i l'enteniment», ha puntualitzat Roig per qui és necessari trobar una solució a la situació. «Espanya és un país molt gran i bé, que està format per moltes regions amb molt poder i afecte i nosaltres ens volem entre tots els espanyols i tenim alguna divergència que, mitjançant diàleg, s'hauria de solucionar», ha postil·lat.
 

Roig no ha volgut entrar més en el tema perquè creu que quan parla de política sol «ficar la pota», ha dit, però ha volgut subratllar que Espanya «és un gran país» i s'haurien de trobar «les formes de dialogar». Per un altre i preguntat per la importància del Corredor del Mediterrani, ha reiterat que «el millor per a Espanya és que, a més d'una Espanya radial, hi hagi una circular».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris