Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

La Mesa del Congrés suspèn els diputats presos

Juan y Medio podria ser multat amb fins a 12.000 euros per la seva controvertida broma masclista

A més el seu programa podria rebre multes que oscil·larien els 6.000 i els 12.000 euros

 

Juan y Medio li talla amb unes estisores el vestit a la seva companya a Canal Sur | Cedida

 

Tal com informa 'Formula TV', Juan y Medio i el seu programa 'La tarde aquí y ahora', que s'emet a Canal Sur, segueixen suscitant gran controvèrsia. I és que, durant el programa Juan va optar per gastar-li una broma, suposadament pactada, a la seva companya, Eva Ruiz. La broma va consistir a anar tallant-li el vestit amb unes tisores mentre l'escena es retransmetia en directe. Això li ha valgut al programa i al presentador una sanció en l'expedient i la possibilitat d'una gran multa compresa entre els 6.000 i els 12.000 euros segons decreti el Consell Audiovisual Andalús. Aquest organisme es reunirà aviat per estudiar la situació i determinar la forma de procedir encara que això sí, tots convenen que l'escena estava molt fora de lloc. El mateix portaveu de l'Executiu autonòmic, Juan Carlos Blanco, comentava sobre aquest tema que aquestes actuacions «no tenen cabuda en la televisió pública». Juan y Medio podria ser multat amb 12.000 euros per la seva controvertida broma masclista.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris